DEF03

Recensies

wat vinden ouders?

We zijn heel erg blij met Esther als kraamverzorgster. Ze heeft veel kennis en ervaring, wat erg fijn is. Naast de baby en mama wordt de rest van het gezin ook niet vergeten. Onze oudste dochter vond het heel leuk om te mogen helpen en wij konden regelmatig even rusten. We hebben een heel relaxte en gezellige kraamweek gehad.
Thijs en Judith
Novée en Solenn
Als beginnende ouders heeft ze ons super goed op weg geholpen zodat we zekerder werden met de zorg voor Chloë. Ze gaf fijne tips waar we nu nog steeds plezier van hebben.
Patrick en Manon
Chloë
Door het Covid-19 virus kwam Esther bij ons kramen in plaats van onze afgesproken kraamzorg. Maar achteraf hadden we niemand anders gewild dan Esther! Ze heeft veel passie voor haar werk en doet het met veel liefde. Wij zijn haar erg dankbaar voor de tijd dat ze er was, dankjewel lieve Esther! Andor & Marlijn
Andor en Marlijn
Jack
Wij hebben genoten van deze kraamweek mede mogelijk gemaakt door Esther. Ze is een harde werker en liefdevol. Wat ik heel fijn vond is dat ze altijd mee denkt en echt luistert en doorvraagt over hoe ik me voelde in de kraamweek.
Walter en Hilde
Salomé
Voor ons tweede kindje wilden wij graag zeker weten wie er kwam kramen. Via via kwamen we bij Esther terecht. En dit was de beste keuze die we hadden kunnen maken! Ik heb grapjes gemaakt over het 'strenge regime' , maar juist dát heb ik zo hard nodig, omdat ik anders over mijn eigen grenzen heen wals. We zijn enorm in de watten gelegd, en Esther ontzorgt zowel moeder als vader; alles is steeds spik en span. Ook heeft ze veel kennis in huis. Op alle vragen is een antwoord, maar ook uit zichzelf zal ze je voorbereiden op wat er komen gaat, of kan gebeuren. Heel erg bedankt voor de gezellige en fijne kraamweek lieve Esther! Veel liefs,
Remco en Clarinda, Javey
Mayson
Het was een heftige kraam week waar veel kraamtranen aan te pas kwamen. Esther heeft mij en vooral mijn partner enorm goed begeleid. Voor de onzekere momenten en ook de momenten dat er keuzes gemaakt moesten worden was Esther er om ons te ondersteunen. Geen enkele vraag was gek of raar. Wij voelde ons gehoord en enorm goed geholpen als beginnende ouders. Wij zijn Esther meer als dankbaar voor de kraamweek.
Berry en Kirsten
Nova
Esther is een heel lieve kraamzorg waarbij we ons geen moment ongemakkelijk hebben gevoeld. Het was heel fijn om haar in huis te hebben. Je kunt haar alles vragen en heeft ons naast de zorg voor onze Vince heel goed geholpen met o.a. de borstvoeding en de gevoelens die komen kijken bij zo’n kraamweek. Ze heeft ons op van alles voorbereid en stond altijd voor ons klaar. Naast oog voor moeder en kind heeft ze ook oog voor de partner om hem te ontlasten. Dankzij Esther zijn wij klaar voor het ouderschap, ook al gaan we haar erg missen. Als wij ooit het geluk mogen hebben weer een klein wondertje te krijgen dan willen wij Esther graag weer als onze kraamzorg!
Lieve Esther, heel erg bedankt voor alles!
David en Suzanne
Vince

goede zorg

Door iemand die je kent