DEF03

Recensies

wat vinden ouders?

We zijn heel erg blij met Esther als kraamverzorgster. Ze heeft veel kennis en ervaring, wat erg fijn is. Naast de baby en mama wordt de rest van het gezin ook niet vergeten. Onze oudste dochter vond het heel leuk om te mogen helpen en wij konden regelmatig even rusten. We hebben een heel relaxte en gezellige kraamweek gehad.
Thijs en Judith
Novée en Solenn
Als beginnende ouders heeft ze ons super goed op weg geholpen zodat we zekerder werden met de zorg voor Chloë. Ze gaf fijne tips waar we nu nog steeds plezier van hebben.
Patrick en Manon
Chloë
Door het Covid-19 virus kwam Esther bij ons kramen in plaats van onze afgesproken kraamzorg. Maar achteraf hadden we niemand anders gewild dan Esther! Ze heeft veel passie voor haar werk en doet het met veel liefde. Wij zijn haar erg dankbaar voor de tijd dat ze er was, dankjewel lieve Esther! Andor & Marlijn
Andor en Marlijn
Jack
Wij hebben genoten van deze kraamweek mede mogelijk gemaakt door Esther. Ze is een harde werker en liefdevol. Wat ik heel fijn vond is dat ze altijd mee denkt en echt luistert en doorvraagt over hoe ik me voelde in de kraamweek.
Walter en Hilde
Salomé

goede zorg

Door iemand die je kent