DEF03

Recensies

wat vinden ouders?

We zijn heel erg blij met Esther als kraamverzorgster. Ze heeft veel kennis en ervaring, wat erg fijn is. Naast de baby en mama wordt de rest van het gezin ook niet vergeten. Onze oudste dochter vond het heel leuk om te mogen helpen en wij konden regelmatig even rusten. We hebben een heel relaxte en gezellige kraamweek gehad.
IMG 20200616 WA0000
Thijs en Judith
Novée en Solenn
Als beginnende ouders heeft ze ons super goed op weg geholpen zodat we zekerder werden met de zorg voor Chloë. Ze gaf fijne tips waar we nu nog steeds plezier van hebben.
Chloe 2
Patrick en Manon
Chloë
Door het Covid-19 virus kwam Esther bij ons kramen in plaats van onze afgesproken kraamzorg. Maar achteraf hadden we niemand anders gewild dan Esther! Ze heeft veel passie voor haar werk en doet het met veel liefde. Wij zijn haar erg dankbaar voor de tijd dat ze er was, dankjewel lieve Esther! Andor & Marlijn
IMG 20200915 091559 002
Andor en Marlijn
Jack
Wij hebben genoten van deze kraamweek mede mogelijk gemaakt door Esther. Ze is een harde werker en liefdevol. Wat ik heel fijn vond is dat ze altijd mee denkt en echt luistert en doorvraagt over hoe ik me voelde in de kraamweek.
Walter en Hilde
Salomé
Voor ons tweede kindje wilden wij graag zeker weten wie er kwam kramen. Via via kwamen we bij Esther terecht. En dit was de beste keuze die we hadden kunnen maken! Ik heb grapjes gemaakt over het 'strenge regime' , maar juist dát heb ik zo hard nodig, omdat ik anders over mijn eigen grenzen heen wals. We zijn enorm in de watten gelegd, en Esther ontzorgt zowel moeder als vader; alles is steeds spik en span. Ook heeft ze veel kennis in huis. Op alle vragen is een antwoord, maar ook uit zichzelf zal ze je voorbereiden op wat er komen gaat, of kan gebeuren. Heel erg bedankt voor de gezellige en fijne kraamweek lieve Esther! Veel liefs,
Mayson
Remco en Clarinda, Javey
Mayson
Het was een heftige kraam week waar veel kraamtranen aan te pas kwamen. Esther heeft mij en vooral mijn partner enorm goed begeleid. Voor de onzekere momenten en ook de momenten dat er keuzes gemaakt moesten worden was Esther er om ons te ondersteunen. Geen enkele vraag was gek of raar. Wij voelde ons gehoord en enorm goed geholpen als beginnende ouders. Wij zijn Esther meer als dankbaar voor de kraamweek.
Nova 2
Berry en Kirsten
Nova
Esther is een heel lieve kraamzorg waarbij we ons geen moment ongemakkelijk hebben gevoeld. Het was heel fijn om haar in huis te hebben. Je kunt haar alles vragen en heeft ons naast de zorg voor onze Vince heel goed geholpen met o.a. de borstvoeding en de gevoelens die komen kijken bij zo’n kraamweek. Ze heeft ons op van alles voorbereid en stond altijd voor ons klaar. Naast oog voor moeder en kind heeft ze ook oog voor de partner om hem te ontlasten. Dankzij Esther zijn wij klaar voor het ouderschap, ook al gaan we haar erg missen. Als wij ooit het geluk mogen hebben weer een klein wondertje te krijgen dan willen wij Esther graag weer als onze kraamzorg!
Lieve Esther, heel erg bedankt voor alles!
IMG 20210918 WA0004
David en Suzanne
Vince
Een kraamweek is prachtig, intens, overweldigend, onzeker, kwetsbaar en veel meer. Door al die gevoelens heen is Esther een rots in de branding. Duidelijk en liefdevol en met een goed plan begeleid ze je dag voor dag en dat maakt dat je steeds meer vertrouwen krijgt. Ze zorgt dat je goed voor je baby kan zorgen, maar ook dat je goed voor jezelf zorgt! Zo belangrijk, maar zo moeilijk. Ze is dan echt even ‘streng’ . Esther is een kei in zorgen dat de borstvoeding goed op gang komt en je hiermee een goede start maakt. Je wordt ook nog heerlijk in de watten gelegd en over wasjes etc hoef je je ook niet druk te maken! Esther weet goed wat ze wil, maar er is ook echt alle ruimte om je eigen plan te trekken en haar adviezen links te laten liggen. Maar dat doe je waarschijnlijk toch niet.
Jorieke & Nico
Vooraf wilden wij al graag weten wie onze kraamverzorgster zou worden. Hierdoor kwamen we al snel bij Esther uit. Na een gezellig intakegesprek bij ons thuis, merkten wij zelf al dat we echt een klik met haar hadden en vertrouwden Esther dan ook deze week toe. Tijdens de kraamweek heeft Esther ons dan ook geen seconde teleurgesteld. Iedere morgen kwam ze binnen met een grote glimlach en een ontbijtje. Zorgvuldig deed ze de controles bij moeder en kind en leerde ze ons gaandeweg de dag allerlei dingen over onze zoon. Geen vraag was te gek voor haar en overal had ze een antwoord op. De begeleiding van de borstvoeding was ook helemaal super, waar de borstvoeding in het ziekenhuis niet op gang kwam, kwam dit bij Esther vrijwel direct op gang. Door haar gezelligheid vloog de week voorbij en kijken wij terug op een ontzettend fijne kraamweek, waarin we vooral heel veel hebben mogen leren van Esther. Mocht er ooit nog een kindje komen, dan weten wij wie we gaan bellen als kraamverzorgster! Esther nogmaals onwijs bedankt voor deze onvergetelijke week! Zelf zagen we er behoorlijk tegenop om alles zelf te moeten gaan doen. Maar we beseffen ons nu heel goed, dat jij zoveel handvaten hebt meegegeven, dat het nu heel prima gaat.
Egbert & Mikella
Bjarne

goede zorg

Door iemand die je kent